Home GENERAL Spuit dit in je Huis en er Zijn Geen Muggen, Kakkerlakken en...

Spuit dit in je Huis en er Zijn Geen Muggen, Kakkerlakken en VliegenMuggen zijn naast termieten zeker een van de kleinste insecten op de markt. Maar ze kunnen behoorlijk verraderlijk zijn als ze niet uit de weg worden gehouden, vooral tijdens het piekseizoen voor de muggen. In feite veroorzaken talloze slachtoffers ziekten die Zika- en West-Nijlvirussen, malaria, knokkelkoorts, gele koorts en andere levensbedreigende ziekten kunnen overbrengen.

Daarom is het essentieel om weg te blijven van dit risico om uzelf te beschermen tegen door muggen overgedragen ziekten.

Om muggen kwijt te raken en ze van huis weg te houden, kunt u contact opnemen met de muggencontrolediensten bij u in de buurt, chemicaliën gebruiken om muggen uit te roeien of huismiddeltjes zonder chemicaliën gebruiken.

Hieronder zullen we een kijkje nemen

15 beste huismiddeltjes om muggen uit je huis te verwijderen

  1. Gemalen koffie

Gemalen koffie is een van de eenvoudigste en meest effectieve huismiddeltjes om muggen uit je huis te verwijderen.

Vervolgens giet je de gemalen koffie in het stilstaande water van je huis of tuin.

Eenmaal gedaan, zult u merken dat de mugeneieren op het wateroppervlak drijven en sterven door gebrek aan zuurstof.

Aan de andere kant is het beste scenario om van stilstaand water af te komen.

  1. kamfer

Kamfer is 24 uur per dag een muggenspray.Het is ook gemakkelijk te gebruiken, want het enige wat u hoeft te doen is de deuren en ramen van de kamer sluiten, aansteken of gewoon achterlaten op de hoeken waar de muggen zich meestal bevinden. muggen.

Als u kiest voor verhoogde kamfer, verlaat u de kamer minstens een half uur en als u terugkomt, zult u versteld staan ​​van de resultaten…..Ga verder Volgende pagina


- Advertisement -


1 of 5