Home GENERAL Spray Dette i Dit Hjem, og Der er Ingen Myg, Kakerlakker og...

Spray Dette i Dit Hjem, og Der er Ingen Myg, Kakerlakker og FlyerForuden termitter er myg bestemt et af de mindste insekter på markedet. Men de kan være ret forræderske, hvis de ikke holdes ude af vejen, især i højsæsonen for myg. Faktisk forårsager utallige ofre sygdomme, som Zika og West Nile-vira, malaria, denguefeber, gul feber og andre livstruende sygdomme kan overføre.

Det er derfor vigtigt at holde sig væk fra denne risiko for at beskytte dig selv mod myggebårne sygdomme.

For at slippe af med myg og holde dem væk fra hjemmet, kan du kontakte mygbekæmpelsestjenesterne i dit område, bruge kemikalier til at udrydde myg eller bruge ikke-kemiske husholdningsmidler.

Nedenfor vil vi tage et kig

15 bedste hjemmemidler til at fjerne myg fra dit hjem

1. Malet kaffe

Malet kaffe er en af ​​de enkleste og mest effektive hjemmemidler til fjernelse af myg fra dit hjem.

Derefter hældes den malede kaffe i det stående vand i dit hus eller have.

Når det er gjort, vil du bemærke, at mygægene flyder på vandoverfladen og dør på grund af iltmangel.

På den anden side er det bedste scenario at slippe af med stillestående vand.

2. kamfer

Camphor er en mygafvisende 24 timer i døgnet.Den er også let at bruge, fordi alt hvad du skal gøre er at lukke rumets døre og vinduer, tænde dem eller blot lade dem stå i hjørnerne, hvor myggen normalt er placeret. myg.

Hvis du vælger rejst kamfer, forlader du rummet i mindst en halv time, og når du vender tilbage vil du blive forbløffet over resultaterne.


Kilde: Pixabay.com

3. Citrongræsolie

Mange mennesker er ikke opmærksomme på afstødning af citronella af myg, fordi det er et af de bedste oliebaserede midler, der kan bruges på tre enkle måder:

Påfør det på din krop;
Spray det i rummet;
Eller bare injicér det i et stearinlys og tænd det.

4. Lavendelolie

Som regel understøtter myg ikke den stærke duft af lavendelolie. Faktisk er det en af ​​de mest almindeligt anvendte naturlige repellenter blandt mange skadedyr. Så du kan holde myg væk fra dit hus ved at sprøjte dem ind i forurenede rum. Hvis dette ikke er tilfældet, kan du nemt anvende det på de udsatte dele af din krop, det vil sige dine fødder, arme, hænder osv. For ikke at nævne iført lys tøj.

5. Træudstyr

En af de bedste organiske teknikker til at slippe af med myg er at brænde autentisk grantræ i en pejs eller skorsten uden for dit hjem. Når du har gjort det, dræber den producerede duft alle myg i området.

Kilde: Pixabay.com

6. pebermynte

Det siger sig selv, at pebermynte indeholder en myntedoft. Som et resultat kan det let sprøjtes i det forurenede miljø for at forhindre nye myg skadedyr.

7. rosmarin

En teknik, som folk bruger, er at brænde nogle rosmarinstængler. Dette frembringer en duft, der holder myg væk.

8. Catnip og feverfew

Catnip og feverfew er to frastødende organiske mygplanter, der udfører mirakler. Du kan plante dem i din have for at forhindre myg i at formere sig.

9. Tea tree olie

Tetræolie er en naturlig ressource med antisvampe- og antibakterielle egenskaber, der bruges i de fleste kemiske insektmidler mod myg. Derfor kan du blande et par dråber tea tree-olie med vand og let påføre dem på din krop for at forhindre myggestik.

Kilde: Pixabay.com

10. hvidløg

Mange undersøgelser antyder, at duften af ​​hvidløg er ubehagelig for myg. For at bruge det, knus et par nøgle hvidløg, bland dem med vand og kog blandingen i et par minutter. Sprøjt det derefter i det berørte rum for at dræbe alle de store myg.

11. øl

Foruden hvidløg hader myg heller ikke lugten af ​​alkohol. Hæld for eksempel alkohol i et glas og anbring det i det berørte rum for at holde myg væk.

12. Eucalyptusolie og citronolie

Bland eukalyptus og citronolie, og anvend den derefter på de områder, der er mest følsomme over for blodets krop for at forhindre, at myg bider dig.

13. Sojabønneolie

Injicer sojabønneolien i et stearinlys på samme måde som citrongræsolie, og tænd den. Det gør vidundere at jage myg ud af rummet, når det går ud.

14. Kokosolie og syrinolie

Fordi syrinolie har et antal antiprotozoale og antivirale egenskaber, bruges den i mange retsmidler. For at fortsætte skal du blande de to olier og anvende på din krop. Dette bekæmper naturligvis myg.

Kilde: Pixabay.com

15. tøris

Selvom det tager meget tid, er tøris et vigtigt effektivt middel til at holde myg væk. Læg blot tøris i en beholder for at fortsætte. Dette vil tiltrække myg på grund af kuldioxidemissioner. Når de alle er samlet i containeren, er det kun at låse dem i containeren for at få dem til at dø indeni.

konklusion

Kort sagt er der mange produkter på lokale markeder eller apoteker, der lover at slippe af med små eller store myg. De forbliver imidlertid tomme løfter, fordi de simpelthen ikke fungerer.

Ved at bruge de naturlige hjemmemiddel, der er nævnt ovenfor for at slippe af med myg, kakerlakker og andet skadedyr, kan du være sikker på, at de er effektive og samtidig ikke bruge penge på mygsprøjter.

I mellemtiden, selv når du bruger dem, skal du glemme nogle sunde fremgangsmåder, såsom at lukke dine døre og vinduer om natten, spise indendørs hvor det er muligt og sove under et myggenet, hvis du lader vinduerne være åbne.


- Advertisement -